A PIAC KONYHÁJA rendezvényen jártam

Március 22-én A SVÉT és a Magyar Konyha magazin közös rendezvényén termelők, szakácsok, gasztronómiai szakemberek vitatták meg, hogyan jussanak el a minőségi termékek az éttermek konyhájára.

a-piac-konyhaja-266x305

Ez a tény jól mutatja, hogy milyen igény van az ilyen jellegű találkozókra, ahol a szakácsok és termelők a színpadon és a nőzőtéren, előadások és kerekasztal-beszélgetés formájában vitathatják meg, hogyan jussanak el a minőségi magyar termékek a jó éttermek konyháira.
A címet – mint arra Vinkó József, a magazin főszerkesztője rámutatott – Paul Bocuse első könyvéből kölcsönözték, hiszen a nemrég elhunyt francia séf is az éttermét körülvevő régió helyi piacon kapható minőségi alapanyagaira építette konyháját. A konferencia háziasszonya Borbás Marcsi, a Gasztroangyal című tévéműsor műsorvezetője volt.

Forrás: Magyar Konyha

http://magyarkonyhaonline.hu/magyar-izek/a-piac-konferenciaja

Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá