MEGÉRKEZTEK A SÓVIRÁGOK :)

Sóvirágainkhoz kizárólag saját, organikusan művelt kertünkben termesztett ehető virágokat és fűszernövényeket adunk.  A sóvirágok alapját a magas ásványi anyagtartalmáról híres parajdi só adja, és a világszerte ismert Maldon só pelyhei teszik könnyedebbé.

 A Bazsalikomos SÓVIRÁG attól lett tökéletes, hogy a bazsalikom mellé citromfüvet és a saját citromfánkról szüretelt citromok héját tettem, aranyló színét pedig a napraforgó szirmainak köszönheti. Olasz tészták, saláták, hal és fehér húsok fűszerezésére, sajtokhoz, de még egy szimpla vajas kenyér tetejére szórva is ajánlom.

Zsályás SÓVIRÁG lila, narancs, zöld és fehér színével már a szemnek is élmény. A zsálya virághoz és levélhez borsmentát és körömvirágot kevertem, így lett a végeredmény igazán komplex és letisztult ízvilágú. Krémlevesekhez, rizottókhoz, vörös húsokhoz, sült zöldségekhez illik a legjobban.

A sóvirágokat itt tudod beszerezni! ;)

A hozzászólás nem lehetséges.