Gyógynövény suli & egyedi sókeverék készítés a Bazsalikomos kertben

Már régóta szerettem volna egy workshopot a Bazsalikomos kertben és most augusztusban végre meg is rendezem az elsőt! A szüleim budafoki csodakertjében, mindössze 30 percnyire a belvárostól, egy igazi kis gyógynövény- és fűszernövény paradicsomba csöppenhetnek a résztvevők.

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A WORKSHOP?

A délutánt friss és izgalmas frissítők kóstolásával fogjuk kezdeni, ilyen lesz például a rozmaringos-kakukkfüves szeder szörp vagy a citromfüves-uborkás-sarkantyú virágos limonádé, de a kertben található fűszernövényekből saját italokat is készíthettek.

frissítők limonádék

Ezután körbejárjuk a kertet: egy játék során megismerhettek 15 gyógy- és fűszernövényt, amik termesztéséről, felhasználásáról, élettani hatásairól interaktív módon tanulunk majd.

menta

A fűszernövény ismeret után jöhet az egyedi fűszersó keverékek összeállítása, amihez 5 féle sóból, 10 féle szárított- és 5 féle friss fűszernövényből, ehető virágokból válogathattok, és amiket 2 db 125 ml-es design üvegben vihettek majd haza.

fűszersó bazsalikom ehető virágok

 JELENTKEZÉS

Időpont: 2017.08.24. 17-20 h

Részvételi díj: 4900 Ft / fő, ami tartalmazza a korlátlan italfogyasztást, 2 db egyedi sókeveréket és fűszernövény a sulit.

Jelentkezni a mariann@bazsalikomoskert.hu címen tudtok.

A jelentkezési helyek száma korlátozott.

Mivel ez egy magánkert, a pontos címet e-mail-ben fogom elküldeni a résztvevőknek.

Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá