Időpont: Május 10. (szombat)
Kezdés: 9 óra (várható befejezés 12 óra)
Helyszín: Kecskemét, Budai u. 12. – Bazsalikomos Kert
Házigazdák: Szalóki Judit & HelloVegán Kitti
Részvételi díj: 28.900/fő
Mit készítünk?
A hagyományos desszertek legjobb mentes verzióit, amik garantáltan felidézik a gyerekkor ízeit:
Aranygaluska házi vaníliasodóval
Mákos guba vaníliasodóval
Köles “túró” gombóc málna-raguval
Miért érdemes csatlakoznod?
Teljesen mentes receptekkel dolgozunk! Glutén-, tej-, tojás-, édesítőszermentes, növényi alapú saját fejlesztésű receptek. Nem használunk lisztkeveréket, az alapliszteket is mi fogjuk összeállítani. Még a növényi tejet is mi készítjük, hogy a lehető legtermészetesebb legyen. Semmit nem pazarolunk! A maradék alapanyagokból egy meglepetés finomság is készül!
FONTOS!
A workshop terme más alkalmakkor egyéb alapanyagokkal is dolgozik, így a legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat keresztszennyeződés. Ha a fentieken túl egyéb ételallergiád van, kérlek előre jelezd, hogy ennek megfelelően tudjunk készülni.
Kinek ajánljuk?
Ha szereted a hagyományos édességeket, de mentes verzióban élveznéd őket. Ha szívesen tanulnál új sütési technikákat. Ha egy közösségi élményre vágysz, ahol finomságokat készítünk és jól érezzük magunkat.
Mit hozz magaddal?
Kötényt, ha szeretnéd óvni a ruhád. Üveget vagy ételhordót, hogy hazavihesd az elkészült finomságokat. És természetesen magadat és a jókedvedet!
A workshopot minimum 6 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani.
Jelentkezés: A Bazsalikomos kert weboldalán keresztül
További kérdés esetén, kérlek írj ga.judit@gmail.com (Judit)
Ne maradj le, várunk szeretettel!