Ha régóta érdekel, hogy hogyan készülnek a roppanós, fényesen csillogó isteni krémes töltelékkel töltött bonbonok, akkor itt az idő, hogy Te is elkészítsd a sajátjaidat.
A 4 órás bonbonkészítő workshopon az alábbi témákat érintjük:
-csokoládé temperálása,
– kakaóvajas festékeket használata
-bonbonok töltése
Kétféle színben és ízesítéssel készítünk bonbonokat ( málnás, mentás, fehércsokis és törökmogyorós pralinés) és az elkészült bonbonok résztvevőnként kb. 20 db, természetesen hazavihetők.
A workshop ára: 34.900 Ft
A foglalkozás díja tartalmazza a bonbon készítéshez szükséges alapanyagokat és eszközöket, a folyamatokat leíró jegyzetet, illetve frissítőket a tanfolyam ideje alatt. Nem szükséges előképzettség, ha még sosem temperáltál csokoládét, akkor is szeretettel várunk. A programra főleg felnőtteket várunk, de 14 éves kortól gyerekek is részt vehetnek.
A foglalkozást vezeti: Major Andrea szállodai cukrász
További információ és jelentkezés e-mailben: majorandrea.gasztro@gmail.com
Helyszín: Bazsalikomos kert, 6000 Kecskemét, Budai utca 12.